• 1

                                            Undervisning på alle niveauer

 

 Jeg fokuserer naturligvis på sikkerhed hele vejen igennem. Udover undervisning i dressur og spring på alle niveauer, tager jeg også heste og ponyer i ridning og i videreuddannelse under professionelle forhold, hvor hestens velfærd sættes højt. Jeg arbejder individuelt med hver hest og equipage og forventer at de kommer til undervisning med en positiv indstilling og er villig til at arbejde for sagen.

 I mit arbejde med hest og rytter er det vigtigt at hesten syntes det er sjovt at arbejde og få udfordringer. Jeg hjælper desuden også med at få heste fremstillet til sadelkåring, DSA, hjælp til stævner mm.

 Jeg er klar til at bruge den tid det tager at forklare tingene, og jeg lægger stor vægt på, at de rigtige forhold er til stede både for hest og for rytter, for at opnå det optimale udbytte for mine ryttere. 

 Har du fået lyst til at se, hvordan jeg træner, deltage på et kursus, eller selv få undervisning, er du meget velkommen til at ringe til mig på mobil 20 68 59 93.

 

 

 

En exam. berider med engagement

Jeg er en flittig, humoristisk, seriøs og engageret exam. berider, der styrer undervisningen med en professionel venlig og bestemt hånd. For mig er det vigtigt at der bliver kommunikeret godt mellem rytter og underviser, så der er forståelse og enighed for vejen til det satte mål.

Her mener jeg, at der undgås misforståelser og utilfredshed i undervisningen.