• 1

Hubertus sadelmager

 

Hubertus forventes til Kalørgården i starten af 2019

Ønsker du at tilmelde dig, så skriv en mail til : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvor du oplyser dit navn, din adresse og tlf., samt hvad du ønsker at bestille tid til. Herefter indbetaler du reservationsgebyret på 800 kr. på konto: Reg. nr. 2376  Konto nr.: 5673073003

Reservationsgebyret dækker din tid med Hubertus. Laver han yderligere justeringer/ændringer betales der kontant til ham på selve dagen. Han modtager danske kroner, men han vil helst betales i Euro.

Når både mail samt indbetaling er registeret er tilmeldingen godkendt. Du vil modtage en mail herefter som kvittering på din tilmelding. Din tid modtager du via sms eller mail.

Tilmeldingen til Hubertus er bindende og sker efter FØRST TIL MØLLE princippet. Tilmelding til næste besøg er åben.

 

 

 

Hvem er Lotte Dyrehauge Much

Jeg er examin. berider og gennemgik den 6 årige uddannelse hhv. hos Johnny Hansen, Jon D. Pedersen og Ove Bisgaard indtil 1997, hvor jeg bestod eksamen. Jeg havde hermed erhvervet de nødvendige færdigheder, som knytter sig til ridesportens forskellige discipliner samt den kunne og viden, der er nødvendig til hestens røgt og pleje (Horsemanship). Jeg har gennem mange års undervisning på alle niveauer opnået stor erfaring i undervisningsdelen og det er vigtigt for mig at hesten bliver håndteret på en måde der fremmer dens ve og vel.

Efter endt uddannelse blev jeg ansat som daglig leder af Faaborg Rideklub (nu Svanninge Millinge Rideklub) hvor jeg var i tre år. Efter tre gode år i Faaborg kom jeg til Anderup Rideklub i Odense hvor jeg var i otte dejlige år indtil jeg valgte at blive selvstændig. Udover mit daglige arbejde med undervisning og ridning af kunders heste, starter jeg også stævner i både spring og dressur.

For mig er det vigtigt, at arbejdet med hesten sker på dens præmisser. Dette betyder, at en hest aldrig bliver presset udover sine evner. Jeg går ikke nødvendigvis efter hurtige resultater, men efter glade og holdbare heste.