• 1

 Her kan du læse om mine heste

 

Dyrhauge

Navn: Godthaabs-Hattrick
Race: Hannoveraner
Hest: Vallak / Brun
Far: Hand in glove XX
Morfar: Wittinger
Fødselsår: 2000

Jeg købte ham I 2006 af Stutteri Godthaab.Han er en rigtig bulder basse med masser af mod på livet, har debuteret i Intermediere I i 2011, og er i rivende udvikling. En hest som jeg forventer mig meget af.

 

  

  

DyrhaugeNavn: Maxim
Race: Hannoveraner
Hest: Vallak / Fuks
Far: Weltregent H
Morfar: Prince Orac XX
Fødselsår: 2003 

Maxim ejes af min gode veninde igennem mange år - Malene Brandt. Maxims udvikling varetager jeg selv, samtidig med at jeg også træner Malene og Maxim til dagligt. Til stævner er jeg første pilot på denne dejlige hest, som i sin MB3 - debut tog en flot 2. plads med hjem. Maxim blev kvalificeret til landsstævner i sommeren 2013. 

 

  

 

DyrhaugeNavn: Royal Don Oracle
Race: Hannoveraner
Hest: Vallak / Brun
Far: BH Don Olymbrio
Morfar: BH Romanov
Fødselsår: 2012 

Royal Don Oracle alias Sofus er mit nyeste indkøb. Han er et pragteksemplar af et Blue Hors afkom og jeg har store planer med den lille fyr.

 

 

 

 Her kan du læse om mine himmelheste

 

DyrhaugeNavn: Velvet
Race: Hannoveraner
Hest: Vallak / Rød
Far: World Cup I
Morfar: Grenadier
Fødselsår: 1986 

Velvet er mit ”svende-brev”, jeg købte ham som 6 års og uddannede ham selv til Grand Prix. DM deltagelse i dressur i 2003 – 2004 og 2005. En masse starter på distrikts og landsplan med diverse sejre og placeringer blev det til. Han var en rigtig charmetrold med ”store øjne”. Velvet rejste til de evige græsmarker i 2009.                       

 

 

Dyrhauge

Navn: Lakimera
Race: Holstener
Hest: Hoppe / Brun
Far: Solos Landwind
Morfar: Lucky Light
Fødselsår:2001

Jeg købte Lakimerra i 2007. Hun var en hoppe med stort H, glad og med turbo på. Hun var en springhest med hjertet på rette sted og en hest der stillede store krav til sin rytter. Måtte desværre aflives i 2009.

 

 

Hvem er Lotte Dyrehauge Much

Jeg er examin. berider og gennemgik den 6 årige uddannelse hhv. hos Johnny Hansen, Jon D. Pedersen og Ove Bisgaard indtil 1997, hvor jeg bestod eksamen. Jeg havde hermed erhvervet de nødvendige færdigheder, som knytter sig til ridesportens forskellige discipliner samt den kunne og viden, der er nødvendig til hestens røgt og pleje (Horsemanship). Jeg har gennem mange års undervisning på alle niveauer opnået stor erfaring i undervisningsdelen og det er vigtigt for mig at hesten bliver håndteret på en måde der fremmer dens ve og vel.

Efter endt uddannelse blev jeg ansat som daglig leder af Faaborg Rideklub (nu Svanninge Millinge Rideklub) hvor jeg var i tre år. Efter tre gode år i Faaborg kom jeg til Anderup Rideklub i Odense hvor jeg var i otte dejlige år indtil jeg valgte at blive selvstændig. Udover mit daglige arbejde med undervisning og ridning af kunders heste, starter jeg også stævner i både spring og dressur.

For mig er det vigtigt, at arbejdet med hesten sker på dens præmisser. Dette betyder, at en hest aldrig bliver presset udover sine evner. Jeg går ikke nødvendigvis efter hurtige resultater, men efter glade og holdbare heste.